Billig shellac i Vanløse

Er du heller ikke til Kylie Jenners jelly nails?

Så ved jeg, hvor du kan få rigtige shellac negle i Vanløse, og det endda til en rigtig god pris. Forleden trængte jeg nemlig til lidt opmuntring efter tre hårde dage alene på jobbet. Efter en lang togtur hjem til Vanløse sidst på dagen, gik jeg nemlig forbi BeautyArt tæt på Jyllinge Station, og så tænkte jeg, tja, hvorfor ikke? Jeg trænger sgu’ til at få lidt kulør på tilværelsen.

BeautyArt lakerer de skønneste shellac negle

Da jeg trådte inden for, blev jeg varmt modtaget af en skøn og farverig klinikassistent, som vidste, hvad jeg lige trængte til: En god kop kaffe, og så en klinikstol af de lidt blødere, som man bare kan læne sig godt tilbage i. Efter lidt løs snak om vejr og vind og mine negleønsker gik klinikassistenten i gang med første fase af manicuren, som skulle resultere i shellac negle i Vanløse den dag.

Først et håndbad med meget luksuriøse olier, derpå kastede hun sig ud i en filing, formning og slibning af håndflader og neglebånd, så jeg blev helt bange for, om der mon var mere negl tilbage. Men det var der, for blid var hun jo alligevel. Til sidst fik jeg påført den mest velduftende og fede håndcreme, jeg længe har prøvet. I parentes bemærket tillod jeg mig efterfølgende at købe en tube med hjem. Men så var det også endelig tid til de berømte shellac negle i Vanløse.

Jeg havde valgt en lidt douche farvenuance, for jeg tænkte, at jeg nok ville skræmme kunderne væk de næste dage, hvis jeg valgte en alt for anmassende shellac nuance på jobbet. Men den passede nu perfekt til min teint og hænder i øvrigt, og klinikassistenten roste mig også for mine smukke og velplejede hænder. Så det var da en dejlig fjer at få med i hatten den dag. 

Shellac negle i Vanløse er gået hen og blevet et hit

I dagene efter mit lille besøg i BeautyArt for at få lavet shellac negle i Vanløse har adskillige kunder frittet mig ud om disse skønne negle, jeg har. Så jeg har selvfølgelig anbefalet dem at tage turen til Vanløse, så de selv kan prøve at komme under kærlig behandling hos den skønne og farverige klinikassistent, som laver shellac negle i Vanløse.