Døjer du med acne eller uren hud?

Tidligere var det blot få udvalgte forundt at have adgang til en ansigtsbehandling hos skønhedsklinik på Vesterbro – de tider er heldigvis forbi. Hvad man før anså for at være ekstravagante udskejelser er nu blevet mainstream, men det har der også været behov for. For i takt med vores ændrede spisevaner og ikke mindst øgningen af den omgivende forurenede luft, ja, så er omfanget af børn og voksnes hudproblemer steget tilsvarende. 

Man kan selvfølgelig godt selv yde en indsats i forhold til at holde hudproblemer lidt i ave, f.eks. ved at spise sundt, motionere i det fri og i det hele taget tilegne sig sunde og praktiske vaner, især hvad angår hygiejneadfærd. Men det ændrer ikke på det faktum, at en sådan ændret adfærd først og fremmest starter med en ansigtsbehandling hos skønhedsklinik på Vesterbro. Det er det allerbedste udgangspunkt, som du kan give dig selv, og samtidig øger du muligheden for at give dig selv en rigtig god start på en ændret hudforståelse.

Mynthe gør underværker ved din hud

I mange århundreder er urter og bær blevet brugt til at friske huden op og give den de nødvendige næringsstoffer for at holde sig ung og spændstig. Netop disse metoder har skønhedsklinikken Mynthe taget til sig og de anvender nu i stor stil gode gamle danske og udenlandske urter til ansigtsbehandling hos skønhedsklinik på Vesterbro.

Som naturprodukt er mynteurten ikke alene næringsgivende, den virker tillige kølende og beroligende på huden. Derfor er der alle gode grunde til at anvende denne urt i en ansigtsbehandling hos skønhedsklinik på Vesterbro. Metoden er da også ganske simpel. Ved forarbejdning af urten knuses den i en morter, hvorved dens saft udtrækkes. Denne saft iblandes så en økologisk fremstillet rensecreme, hvorved alle de gode elementer ved begge produkter fremhæves. Netop denne rensecreme er eminent til at få bugt med bestemte typer af uren hud – derfor er den generelt også meget efterspurgt blandt kunderne hos Mynthe.

Prøv en ansigtsbehandling hos skønhedsklinik på Vesterbro

Har du også lyst til at prøve, hvordan mynteurten kan få bugt med dine hudproblemer, så bestil tid hos Mynthe til en ansigtsbehandling hos skønhedsklinik på Vesterbro. Det er det bedste, du kan gøre for dit ansigt netop nu.