Stol ikke på din iPhone holder

Jeg selv er dum og naiv. Jeg stoler altid på de elektroniske devices jeg køber, hvilket inkluderer den iPhone 6 jeg købte for ikke lang tid siden. Forleden fik jeg dog brug for en iPhone reparation, da Apple ikke selv ville dække det, og jeg kan ikke leve uden min telefon.

Jeg var tilfældigvis i Randers og Google efter iPhone reparation, hvorefter jeg fandt Fonia. Fonia er en mindre kæde med tre butikker rundt om i Jylland, hvoraf den ene så heldigvis var i Randers.

Alle som har fået repareret sin iPhone ved, at det bestemt ikke er gratis. En iPhone 6 reparation koster 1.500-2.000 kr. afhængig af sted, så det er bestemt ikke billigt. Der er dog også en del faktorer man skal tage hensyn til, da der er nogle butikker som er mere eller mindre serviceminded. Hos Fonia er der dog 24 måneders garanti på alle de udskiftede dele, og det giver i hvert fald mig noget sikkerhed.

Faktisk meget billigere

Til min overraskelse var reparationen dog væsentlig billigere hos Fonia, da iPhone glasset blot koster 1.200 kr. og dermed var sat ned med 300 kr. Det er netop også derfor jeg skriver dette indlæg, da jeg førhen har følt mig en smule snydt, da der ikke var andre muligheder, når ens iPhone gik i stykker, og jeg har virkelig frygtet af min 6’er skulle gå i stykker.iphone4 billede

Jaja, jeg er med på, at 1.200 kr. bestemt ikke er småpenge, men det er markant mindre end hvad andre tager, og det er derfor jeg er så begejstret. Hvad der er sparet er tjent – det plejer jeg i hvert fald at sige.

Foruden iPhone reparation tilbyder Fonia også reparation af LG, HTC og andre mobiler, og jeg synes umiddelbart deres priser virker ganske fair.

Nu har jeg også brugt lidt tid på deres hjemmeside, og mit indtryk er, at man faktisk selv kan købe reservedelene, hvis man selv vil give sig i kast med reparationen. Noget jeg ikke altid vil anbefale, for det kan være ret svært, men hvis du tror du kan klare det, eller du har erfaring med iPhone reparation eller reparation af andre telefoner, så er det jo bare at give sig i kast. Der er i hvert fald penge at spare.

Du kan også få et rigtig lækkert PavoScreen til din telefon, jeg bruger selv iPhone. Jeg har købt mit PavoScreen hos Gadgetcity – du kan selv få det her. Du kan også købe covers, og mange andre fede ting hos dem.