Lej en printer

Har du en printer? Eller har du ligesom andre leaset den?

I dette indlæg vil jeg komme ind på et tip, som jeg fornylig selv fik, og kan se idéen med. Jeg kommer nemlig til at spare ret mange penge på det.

Printere kan være rigtig dyre, især i papir og blæk. Du kan dog sparer en masse penge hvis du vælger, at leje printere fremfor at købe dem. Det kan selvfølgelig bedst betale sig for erhverv. Printerudlejningsselskaber har typisk en masse stordriftsfordele forbundet i deres storkøb af printere, derfor kan de billigt udleje kopimaskiner. Der er også mange der leaser printere, men hvorfor binde sig i flere år, når du kan leje den billigere.

Printerguys er en af de websites der hjælper bruger med at leje printere hos dem til enorm billige priser. Du får en fast side pris, som du betaler pr. side, og den vil aldrig så snart din kontrakt med dem er hjemme. Det er et meget transparent koncept, og er uden binding – så du får altså en billigere løsning uden nogen bindingsperiode – det er altså lidt mere fornuftigt end, at være bundet til en kopimaskiner, der er blevet godt sløv efter 4 års hårdt arbejde – men altså, du har jo stadig et år igen. Du kommer udenom dette, og det er bestemt noget der også burde være en kæmpe fordel ved konceptet.