Gadget app til at sende postkort

Mine venner kalder mig frankofil, for jeg tager altid til Frankrig. Både om sommeren for at nyde den skarpe sol og dejlige varme, samt om vinteren for at nyde bjergene der er perfekte til alpinskiløb.

De seneste år må jeg dog indrømme, at jeg ikke har været for god til at sende postkort. Jeg er ellers selv typen som elsker at modtage kort, da der er noget hyggeligt over det. Indrømmet, det er da dejligt at vide, at en person man holder af har tænkt på en og sendt et kort med lidt personlige tanker og en hilsen. Dog virker det som om, at postkortet er begyndt at ebbe ud, da det er gammeldags. Jeg sender da bare en mail i stedet har jeg tænkt, men igen må jeg indrømme, at det jo slet ikke er det samme.

PostDanmark postkort-app

Forleden fortalte en af mine venner mig så om en smart app! App’en fungerer både til Android og iOS – dens navn er “Postkortet”. Med den installeret kan man sende postkort via telefonen, og man vælger såmænd blot et billede, som allerede er på ens telefon. Foruden det er lettere, så er det også både mere personligt, da man kan vælge et unikt billede – evt. en selfie ;-). Faktisk er det også billigere, da man kan sende et postkort med porto for 19 kr., og så får du sendt det som A5-ark, der er markant større end det sædvanelige postkort.

Du kan se hvordan app’en ser ud her:

Jeg har i hvert fald besluttet mig for, at jeg vil sende et par postkort på min næste ferie, når jeg kan gøre det på denne smarte måde

OBS! Det kræver selvfølgelig WiFi, men det er der såmænd oftest i de fleste feriehytter og på de fleste hoteller 🙂 Jeg er i hvert fald allerede helt vild med ideen.

God postkort skrivning 😉