Brugt eller ny iPhone?

I en periode var det nærmest et must for alle, at måtte have en iPhone, og først nu er det nærmest socialt acceptabelt, hvis man har en HTC eller Samsung – Nokia er stadig til grin ;-)…

Personligt hælder jeg dog mest til iPhone, hvilket har noget at gøre med, at jeg også har en Macbook og en iPad. Derfor fungerer det simpelthen bare bedst, hvis alle produkterne er af samme mærke, da kompabiliteten imellem dem med specielt fokus på fildeling så bliver markant bedre.

Derfor skal jeg have en iPhone

Derfor er spørgsmålet ikke om jeg skal have en iPhone, for det skal jeg. Spørgsmålet er: skal den være brugt eller ny? For blot ét år siden havde jeg aldrig overvejet en brugt iPhone, men nye forretninger som netop sælger brugte iPhones er på det seneste skudt op, og deres priser er yderst favorable. Derudover finder man ikke en virksomhed som Apple, der i den grad prøver at sno sig uden om forbrugerlovgivningen, så man får næppe en dårligere behandling hos de nye firmaer, der sætter iPhones i stand og sælger dem med garanti og to års reklamationsret.

Jeg er specielt kommet frem til ét firma, hvor de også sælger dem som helt nye telefoner – og det er endda til skarpe priser. Ift. at købe en spritny iPhone 6 i Elgiganten, så kan jeg købe den hos den online forhandler for hele 500 kr. mindre! Og det er endda også en ny telefon der.

SÅ! Hvis du vil spare penge som mig på din næste telefon, så bør du overveje at købe den brugt, for måske er den overhovedet ikke brugt, den er bare markant billigere, og så har firmaet nogle gode kontakter, der gør det muligt.

Hvis din iPhone er beskadiget, eller den brugte som du køber, så kan du nemt få den fikset hos Irepair.